Hirdetés

Közel 54 millió forintba kerül ez a beépített Rolexszel érkező iPhone 14 Pro



|

Most sem okozott csalódást a Caviar, a legújabb iPhone-ból is egy giccstelefont csináltak. Nagyon sok pénzért.

Hirdetés

Az elmúlt években menetrendszerűen érkezett az orosz Caviar soron következő luxustelefonja, ami valamilyen népszerű, abszolút flagship modellből csinál egy indokolatlanul drága kiegészítőt. Idén egy pillanatig azt hihettük, hogy a szomszédunkban zajló invázió miatt másképp alakul a helyzet, erről azonban nincs szó, a Caviar óramű pontossággal (szó szerint) szállítja az idei extravagáns iPhone 14 Prót is, ami ezúttal egy Rolexszel lett nehezebb.

A Caviar idén egy igazán különleges darabot készített azoknak, akik abszolút nem tudják másra elkölteni a keményen megkeresett millióikat. A módosított iPhone 14 Pro készülékek hátulját 8 gyémánt mellett 18 karátos arany díszíti, a csúcspont azonban nem ez, hanem a Rolex Cosmograph Daytona, amit annak azzal a céllal terveztek, hogy tökéletes kísérője legyen az autóversenyzőknek.

Hirdetés

A beépített óra fölött három további mérőműszerről emlékezik meg a mobil, van itt sebességmérő, üzemanyagszint-mérő és olajjelző is. A készülék alján három kétállású kapcsoló is van, hogy tökéletes legyen a sportautóra emlékeztető összeállítás.

A Rolex Cosmograph Daytona egyébként körülbelül 41 ezer dollárért szerezhető be, szóval a telefon 133 ezer dolláros (körülbelül 53,7 millió forintos) ára még így sem egészen indokolt. A Caviar mondjuk nem is készített belőle sokat, mindössze három rendelhető, aki azonban erre vágyik, a tranzakció és a kiszállítás alatt is végig kapcsolatban lehet egy összekötővel, hogy pontosan tudja, épp mi történik és merre jár a készüléke.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.