Hirdetés

Közeledik a Nokia 1



|

Márciusban, az Android Go program keretében debütálhat a HMD Global olcsó újdonsága.

Hirdetés

A Google Android Go programja még májusban mutatkozott be, és alapvetően a fejlődő régiók számára lett kitalálva. A cél az, hogy az emberek olcsón jussanak hozzá okostelefonokhoz, olyan helyeken ráadásul, ahol a hálózati lefedettség problémás, a mobilnet pedig drága. 

Hirdetés

Sok gyártó megígérte, hogy támogatja a Google törekvéseit és a könnyűsúlyú Androidot. A HMD Global például a belépőszintű Nokia 1-gyel tenné ezt. Elsőként a fejlődő országokban jelenhet meg a készülék, amely az Android Oreo könnyített verzióját futtatja majd. 

A Nokia 1-be 1 GB RAM és 8 GB bővíthető tárhely jut. A 720p-s kijelző bőven elegendő lesz a belépőmodellre, amely elvileg márciusban, 80 eurós áron jelenik meg a piacon. 

Nem ez lesz persze az egyetlen Android Go készülék 2018-ban. Állítólag a Huawei is dolgozik hasonlóan olcsó okostelefonokon, de a részletekről egyelőre nem sokat tudni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.