Hirdetés

Közeledik a Samsung Galaxy Smart Tag követő



|

A jelek szerint a Samsung is dolgozik már egy okos követőcímkén, ami a Galaxy szériás termékek kínálatát erősítené.

Hirdetés

Egyre inkább úgy tűnik, hogy a nagy tech cégek megirigyelték azt, amit a Tile összehozott a követőcímkék terén. Az Apple AirTags megoldásáról igen régóta pletykálnak, és bár még várat magára, úgy néz ki, a Samsungnak is lesz ilyen ajánlata. Minden bizonnyal a mostanában bejelentett SmartThings Find funkciót is támogatja majd az új követő, amelynek a neve állítólag Galaxy Smart Tag lesz. 

A tippek szerint a Tile közvetlen riválisa lenne az okos követőcímkék piacán a Samsung, az indonéz hatóságok már hitelesítették is a Galaxy Smart Taget EI-T5300 modellszámmal. 

Hirdetés

Apró érdekesség, hogy nem ez lesz a Samsung első követője, két évvel ezelőtt ugyanis villantottak egy LTE-képes megoldást. 

A mostani modellről további részletek egyelőre nincsenek, így rejtély, hogy a Bluetooth-on felül használnak-e majd például UWB, LTE vagy GPS technológiákat a pontosabb követés érdekében. A várakozások szerint a Galaxy S21 bemutatóján, január 14-én majd ez is kiderül. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.