Hirdetés

Közeledik a Xiaomi Mi Watch Lite okosóra



|

Képekkel és specifikációkkal együtt bukkant fel az FCC adatbázisában a Xiaomi Mi Watch Lite.

Hirdetés

A Xiaomi az utóbbi időben nagy sebességgel dobálja piacra az újabb és újabb termékeit, az okosórák piacán most például a Mi Watch Lite várható. Persze a névadással a piacoktól függően megint variál majd a gyártó, a Mi Watch Lite ugyanakkor már felbukkant az FCC adatbázisában, és a specifikációk megismerése mellett néhány képet is láthattunk a viselhető eszközről. 

Hirdetés

Ezek alapján négyzetes készülékházra lehet számítani, a jobb oldalon egyetlen gomb kap helyet. A szilikon óraszíj mellett 1,41 hüvelykes HD-s kijelző jellemzi az órát, amivel lehet majd úszni, van benne GPS és 24 órán át képes követni a pulzust. A 230 mAh-s akkumulátora 5 wattos töltésre lesz képes, a mobilokhoz Bluetooth 5.1-es tud kapcsolódni az óra. 

A doboz fotói alapján a Mi Watch Lite számos edzésmódot támogat, bár erről további részletek még nincsenek. Egy mellékelt modellszám ugyanakkor egyértelműen bizonyítja, hogy sok piacon a Redmi márkaneve alatt hozza majd el a boltokba a viselhető eszközt a Xiaomi. Mivel korábban már Kínában is hitelesítették az órát, ezért rövidesen hivatalosan is bemutatkozik. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.