Hirdetés

Középkategóriás iPhone X-klón lesz a Motorola One Power



|

Egyre több a szivárgás az iPhone X-re hasonlító Motorola One Powerről, amely a jelek szerint a középkategóriában indul.

Hirdetés

Miközben egyes androidos gyártók merítettek az iPhone X-ből, de igyekeztek érdekessé tenni a készüléküket, addig más cégek mondhatni leklónozták a mintaképet, olcsó kiadásban, alul vastag kerettel. A Motorola One Power is az olcsóbb klónok sorába tartozik majd, és egyre több róla a szivárgás

Hirdetés

Miután felbukkant róla egy élőkép, jöttek a renderelt képek, majd a specifikációk is. Természetesen egyelőre nehéz lenne bármit biztosra mondani, de a specifikációk mindenképp hihetőek. 

Elvileg egy Android One kiadású készülékről lesz szó, aminek a kijelzőjébe belóg egy szenzorsáv, a hátlapján pedig dupla kamera van. Állítólag Qualcomm Snapdragon 636-os chip kerül bele, 6 GB RAM-mal és 64 GB tárhellyel. A 16 és 5 megapixeles kamerákat egy 16 megapixeles előlapi szenzor egészítené ki. Az akku 3780 mAh-s lesz. 

A kijelzőről egyelőre nincs hír, de értelemszerűen 18:9-es képarányt kap. Mivel a középkategóriában indul, valószínűleg jóval kedvezőbb lesz az ára, mint a csúcsmodelleknek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.