Hirdetés

Középre fúrják a Galaxy Note 10 szelfikameráját



|

Újabb képek kerültek elő a Galaxy Note 10 kijelzőjének védőüvegéről. A bemutatóra pedig nem augusztus 10-én, hanem 7-én keríthet sort a Samsung.

Hirdetés

Közeledik a Samsung Galaxy Note 10 széria, vagyis egyre több a szivárgás. Most például a kijelzőre kerülő védőüvegeket kapták lencsevégre a Galaxy Note 10-hez és a Galaxy Note 10 Pro modellhez. 

Hirdetés

A mostani képek igazolják azokat a korábbi pletykákat, amelyek szerint az előlapi kamerát ezúttal középre helyezné el a fúrt kijelzőben a Samsung. Ice Universe is közzétett ilyen képeket, de azokon a védőüvegeken a kamera helye még nem látszik. Kiderült viszont az is, hogy a védőüvegeket speciálisan tervezik, ugyanis a kijelzőbe ágyazott ujjlenyomat-olvasó ellenkező esetben nem működne. 

Eddig úgy volt, hogy a Galaxy Note 10 széria augusztus 10-én debütálhat, azonban a CNET forrásai szerint valójában augusztus 7. a bemutató dátuma. Ha minden a szó-beszédek szerint alakul, akkor a Galaxy Note 10-et a Galaxy Note 10 Pro kíséri majd, és mindkettőből lesz 5G-s kiadás. A dizájn hasonló, de a Pro modell nagyobb kijelzőt és egy extra hátlapi kamerát hozhat. Jackcsatlakozó és Bixby-gomb ezúttal egyiken sem lesz. 

Mivel a bemutató egyre közeledik, ezért a következő hetekben még több szivárgásra számíthatunk. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.