Hirdetés

Közösségi zenehallgatással újíthat a Spotify



|

A barátokkal egyszerre hallgathatjuk majd ugyanazt a dalt egy közelgő új funkciónak hála.

Hirdetés

Sok olyan fejlesztő van manapság, aki szeret az appok kódjaiban nézelődni, hogy aztán valamilyen rejtett vagy még kiadatlan funkcióra bukkanjon. Az egyik ilyen fejlesztő nemrég arról tett közzé egy tweetet, hogy a Spotify is egy érdekes frissítéssel készül. 

Hirdetés

Konkrétan egy új funkció várható a zenei streamingszolgáltatásba, a közösségi hallgatás funkció. Ez lehetővé teszi majd, hogy mi és a barátaink ugyanazt a dalt ugyanabban az időben hallgassuk. 

A csoport minden tagjának lehetősége lesz hozzátenni a lejátszási listához azzal, hogy felveszi a saját számait. Mindehhez csak egy Spotify-kódot kell beszkennelni vagy pedig megnyitni egy hivatkozást a közösségi lejátszási listához. Ezután látszik majd a listához csatlakozott barátok száma. 

A funkciót egyelőre csak tesztelik, így azért időbe telhet, mire a Spotify a nagyközönség számára is hozzáférhetővé teszi. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.