Hirdetés

Kriptopénzt bányásztatna a rajongóival a Razer



|

Különféle jutalmakat adna ezért cserébe a lojális rajongóinak a Razer - sokan megkérdőjelezik a Razer újításának létjogosultságát.

Hirdetés

Egy ideje padlón vannak a kriptopénzek, de bizonyos körökben még mindig menő dolognak számítanak. A Razer most egy váratlan és sokak szerint megkérdőjelezhető újdonságot húzott elő a kalapjából, amivel alaposan leteszteli a rajongóinak a lojalitását. 

Hirdetés

A cég bemutatta a Razer Softminert, ami egy bányászprogram. A PC-re telepítés után kriptovaluta bányászatára használható. A kriptopénzt azonban nem a felhasználó kapja meg, hanem a Razer. A Razer ezért cserébe Razer Silver hűségkrediteket osztogat. 

Természetesen a szoftver alaposan leterheli a GPU-t, és azt senki sem közölte eddig, hogy miért akar bányásztatni a Razer. Fontos dolog, hogy a felhasználók nem Razer Silvert bányásznak, elvégre az nem is kriptovaluta, csak egy hűségkredit, ami a bányászatért cserébe jár. 

A gyártó becslései szerint egy GeForce GTX 1050-nel vagy egy Radeon RX 460-nal egy teljes nap alatt 500 Razer Silvert lehet szerezni, amit aztán be lehet majd váltani különféle perifériákra, digitális jutalmakra, játékokra, kuponokra. 

A Razer Silver hűségkreditek 12 hónap után lejárnak, ami elég kellemetlen, már csak azért is, mert a kisebb játékok is 21 000 Razer Silverbe kerülnek. A Razer termékekért egyes esetekben több mint 1 évet kellene bányászni, a 10-15 dolláros játékokért 40 napot. 

A legnagyobb kritikusok szerint ez pénzéhes húzás, ami a kriptokatasztrófa után furcsa ötlet, és semmibe veszi a rajongókat is. Remélhetőleg senki nem haragszik meg a Razerre addig, amíg ki nem derülnek a további konkrétumok. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.