Hirdetés

Kukában a 4 GB RAM-os Nokia 9



|

6 és/vagy 8 GB RAM-mal érkezhet a Nokia zászlóshajó, a 4 GB-os kiadást elkaszálták.

Hirdetés

A Nokia 9-et egyszer már hitelesítette az FCC, azonban a dokumentumok alapján mégsem a TA-1004 kódnévvel érkezik a Nokia zászlóshajó, ugyanis azt elkaszálták. Valójában a TA-1012 jön a piacra. 

Hirdetés

A változtatást maga a HMD Global kérvényezte az FCC-től, amely a Nokia márkanévvel dolgozhat. Miért lehetett erre szükség?

A Geekbench adatbázisában a Nokia 9 felbukkant már 6 és 8 GB RAM-mal is, ugyanakkor a TA-1004-ben 4 GB RAM volt. A jelek szerint a HMD nem tartott igényt erre a verzióra, vagyis a piacra érkező végleges kiadás 6 és/vagy 8 GB RAM-ot kaphat. Értelemszerűen a Qualcomm Snapdragon 835-ös lapkakészletével rendelkezik majd. 

Mit tud még a Nokia 9? Az 5,3 hüvelykes kijelző QHD-s felbontású lesz, a hátlapi dupla kamera pedig 13 megapixeles szenzorokat használ. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.