Hirdetés

Kulcsember hagyta el az AMD-t



|

Az AMD megerősítette Raja Koduri távozását, a helyét átmenetileg Lisa Su ügyvezető veszi át.

Hirdetés

Nem sokkal Raja Koduri levele után az AMD hivatalosan is megerősítette, hogy a kulcsember távozik a Radeon Technologies Group éléről. 

Hirdetés

Koduri szeptember óta úgynevezett alkotószabadságon volt, a legkorábbi visszatérése decemberben lett volna esedékes, de sokan ebben sosem hittek. Koduri valóban távozik az AMD-től. Az RTG közvetlen irányításáért így továbbra is Lisa Su ügyvezető felel majd, amíg meg nem találják Koduri utódját. 

Az AMD minden befektetőt biztosított róla, hogy nincs változás a cég és a divízió terveit, stratégiáit illetően, ugyanabba az irányba tartanak, amit korábban elterveztek. A jövőben is a kulcsfontosságú, növekedést segítő területekre koncentrálnak majd. 

Nem sokkal a történtek után egyébként felbukkant a hír, amely szerint Raja Koduri az Intelhez igazolt át, vezető beosztásba. Állítólag ezt is hamarosan bejelentik. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.