Hirdetés

Különleges darab lett a BlackBerry Key2



|

Továbbra is a fizikai billentyűzet jelenti az új BlackBerry okostelefon legnagyobb érdekességét.

Hirdetés

Már az első Apple iPhone megjelenése óta érintőkijelzők és virtuális billentyűzetek uralják a mindennapjainkat. Aki fizikai billentyűzetre vágyik egy okostelefonon, annak nem sok választása van. De szerencsére azért van választása. 

Hirdetés

A BlackBerry és a TCL bemutatták a BlackBerry Key2-t, ami a KeyOne folytatása, és a legnagyobb érdekessége továbbra is a fizikai billentyűzet, amely ezúttal matt, és még jobban kattannak a gombjai (a BlackBerry Boldból merítettek). Természetesen érintőpadnak is használható, illetve az ujjlenyomat-olvasót is tartalmazza. A billentyűk magasságát 20 százalékkal növelték továbbá, a Speed Key segítségével pedig akár 52 egyedi gyorsgombot is beállíthatunk. 

A fölötte lévő 4,5 hüvelykes kijelző 1620 x 1080-as felbontású, alatta Snapdragon 660-as chip, 6 GB RAM, 64/128 GB tárhely, microSD-foglalat találhatóak. A hátlapi dupla kamera 12 megapixeles szenzorokkal dolgozik, az előlapi 8 megapixelessel. Van jackcsatlakozó, USB-C, gyorstöltés, valamint 3500 mAh-s akku. Megoldható a 4K@30fps típusú videók felvétele (HDR-ben), a második lencse pedig az optikai zoomot szolgálja. 

A Key2-t a kínai TCL gyártja. A készülék vételára 649 dollár, vagyis 100-zal több, mint az elődnek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.