Hirdetés

Különleges fülessel és AirTaggel ünnepli a Tigris évét az Apple



|

Már csak néhány napot kell várni az egyedi díszítésű újdonságokra.

Hirdetés

Akik jártasak a kínai horoszkópban, azok jól tudják, hogy 2022. február 1-jén kezdetét veszi a Tigris éve, amely egészen 2023. január 31-ig tart. A horoszkóp szabályai alapján azok tartoznak ebbe a jegybe, akik 1950-ben, 1962-ben, 1974-ben, 1986-ban, 1998-ban vagy 2010-ben születtek.

Nem csak nekik lehet viszont érdekes az Apple két újdonsága, melyekkel a japán piacon tiszteleg a Tigris éve előtt a cég, hiszen a nagymacskákkal díszített holmikra a horoszkópos körítés nélkül is van kereslet.

Hirdetés

Így aztán bizonyára sokaknak nyeri majd el a tetszését a cupertinóiak szárnyai alá tartozó Beats by Dr Dre vezeték nélküli fülese, a Beats Studio Buds tigrises kiadása is. A piros alapon arany csíkokkal vadított verzió január elsején kerül forgalomba, de kizárólag a japán üzletekben lehet majd beszerezni. A hivatalos árat egyelőre nem közölte a gyártó, a Studio Buds normál kiadása viszont 149 dollárba (idehaza 58 ezer forintba) kerül.

Ehhez képest teljesen visszafogottnak mondható az AirTag nyomkövető tigrissel turbózott változata, ezt ugyanis csak az Apple-féle tigris-emoji egy módosított, színtelen változata díszíti.

A japánoknak jó hír, hogy az első 20 ezer ügyfél, aki január 2-án és 3-án iPhone 12-t, iPhone 12 minit vagy iPhone SE-t vásárol közvetlenül az Apple-től, az ingyen kap majd egyet. Az almás cég külön weboldalt is szentelt a szigetországban a Tigris évének, ami ezen a linken érhető el.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.