Hirdetés

Külső és funkciók tekintetében is felfrissült a Spotify



|

Egy a mobilos alkalmazásokhoz közelebb álló felületet kapott a Spotify asztali és webes appja.

Hirdetés

Továbbra is az egyik legnépszerűbb zenei streaming szolgáltatás a Spotify, bár egyre nagyobb teret nyer a YouTube Music és az Apple Music is. A verseny szoros, muszáj mindig újítania annak, aki az élen akar maradni.

Ma egy új frissítés érkezik a Spotify asztali változatához, aminek egyik leglátványosabb újítása, hogy a kezelőfelületet átalakították, így az jobban hajaz majd a mobilos alkalmazásokhoz. Szintén fontos, hogy az asztali felhasználók újra letölthetik majd a dalokat, illetve a Spotify Hi-Fi szolgáltatásnak köszönhetően offline hallgatás során csúcs hangminőséget élvezhetünk.

Hirdetés

Emellett mostantól könnyebb lesz lejátszási listákat keresni és készíteni: képekkel és leírásokkal dobhatjuk fel listáinkat, drag and drop módszerrel dobálhatjuk rájuk a dalokat, vagy rögtön a lista oldaláról is kereshetünk azokra a számokra, amiket hozzá szeretnénk adni. 

A dalaink között számos szűrőt használva kereshetünk, láthatjuk a leghallgatottabb előadóinkat és számainkat, illetve visszatérnek a dalszövegek is. 

A frissítést legegyszerűbben a Spotify weboldaláról lehet telepíteni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.