Hirdetés

Külső GPU-val támogatott Surface Pro-riválissal rukkolhat elő az ASUS



|

Megbízható szivárogtató árulkodik a tajvaniak terveiről.

Hirdetés

Az ASUS még az év elején dobta piacra a gamereknek szánt ROG (Republic of Gamers) termékcsaládjának különleges darabját, az ultrakönnyű ROG Flow X13 laptopot, amely a külső GPU (eGPU) támogatásnak köszönhetően akár egy RTX 3080 teljesítményét is bevetheti a játék során.

Egy friss szivárgás pedig most arról árulkodik, hogy még egy ennél is kompaktabb, Surface Pro-szerűen hajtogatható utóddal készülhet a tajvani gyártó.

Hirdetés

Az információ Evan Blasstől, azaz evleakstől származik, aki 2012 óta rendszeresen szolgál bennfentes információkkal a tech világából. Blass ezúttal egy képet osztott meg az ASUS készülő eszközéről, amely a mellékelt szöveg szerint ROG Flow Z13 néven kerülhet piacra, valószínűleg szintén eGPU-támogatással.

Az X13-mal ellentétben ez egy tablet-PC hibridnek tűnik, bőrhatású billentyűzettel és kihajtható támasztékkal. A szivárogtató nem tér ki rá, hogy az új modell az X13 utódjának, vagy alternatívájának tekinthető-e, tehát még az is lehet, hogy mindkettő a kínálatban marad.

Blass azonban nem állt meg ennyinél, és az ASUS két további termékéről is árulkodott: az egyik a ROG Zephyrus Duo 16 laptop, a másik pedig a ROG-széria állítólagos Bluetooth-fülese.

A bejegyzéseken kívül a szivárogtató sajnos nem közölt további információkat, így abban sem segített, hogy az ASUS vajon mikor leplezheti le az újdonságokat. Könnyen lehet, hogy végül csak a januárban esedékes CES 2022-n látjuk őket, de persze az is megeshet, hogy a tajvaniak még meglepnek minket egy különálló termékbemutatóval. Addig is viszont érdemes szigorúan pletykaként kezelni a fentieket.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.