Hirdetés

Külső hűtővel teszi jobbá a mobilos játék élményét a Sony



|

Bemutatkozott az Xperia Stream, ami azoknak szól, akik nem szeretik, ha forró a kezükben a telefon játék közben.

Hirdetés

Idén júniusban jelent meg a Sony kifejezetten a gamer célközönségnek tervezett okostelefonja, az Xperia 1 IV. A modell igazi csúcsteljesítményre képes, de most kapott egy olyan kiegészítőt, aminek köszönhetően még kényelmesebb lesz a mobilos játék.

A Sony bemutatta ugyanis az Xperia Stream eszközt, ami egyszerre funkcionál hűtőegységként, illetve néhány kattintással lehetővé teszi a játékok közvetítését is.

Hirdetés

Az Xperia Streamet egy USB-C csatlakozóval lehet a telefonra kötni, de rendelkezik LAN és HDMI csatlakozókkal, illetve egy jack csatlakozóval is. A dizájn igazán letisztult és minimalista, nincsenek külön gombok, így mindent ugyanúgy a telefonon lehet elérni.

Az Xperia 1 IV-t ezáltal könnyű a tévékre is kötni, ilyen csatlakozással 1080p felbontáson 120 Hz-es képfrissítési sebességgel lehet játszani. A Game enhancer menünek köszönhetően pedig csak pár kattintás, és közvetíthetjük a játékainkat.

Az Xperia Stream különálló egységként 160 dollárért (kb. 62 ezer forintért) lesz megvásárolható, de a Sony bejelentette, hogy jönni fog a Xperia 1 IV Gaming Edition csomag is, amelyben a Stream egy 16 GB RAM-os, 512 GB tárhellyel rendelkező telefon mellett lesz megtalálható. Ennek ára várhatóan 1225 dollár, tehát nagyjából 477 ezer forint lesz.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.