Hirdetés

LAMAX Sounder2 Play - strapabíró, hangos és még villoghatsz is vele



|

A LAMAX hangfala nem esik kétségbe, ha vízbe pottyantod vagy megázik, világít is és akár egy teljes napon át hallgathatod vele kedvenc zenéidet.

Hirdetés

Egyszerű, mégis nagyszerű találmány a Bluetooth hangfal, ami több, az elmúlt 15-20 év technológiai vívmányát egyesíti egy praktikus eszközben. Egy mai modern BT hangfal teljesen vezetékmentes, nem kell folyton töltögeni, strapabíró, jól szól és olyan extrákra is képes, mint a hívásfogadás, világítás, vagy például a kibővített sztereó hangzás. A LAMAX Sounder2 Play mindezekre képes, sőt, nem is akárhogyan.

Hirdetés

Mindenből a legújabb

Nem ismeretlen terep a LAMAX mérnökei számára a Bluetooth-hangfalak világa, ezért nem is meglepő, hogy a Sounder2 Play a legújabb technológiákra épült. A BT 5.3 kapcsolat akár 18 méteres hatótávot biztosít kiváló hangminőség mellett, miközben fogyasztásban is jeleskedik. A hengeres kialakítású, könnyen a kézbe simuló hangfal hálós borítása és lekerekített éleiből könnyű kitalálni, hogy nem csupán masszív megépítésű, de por- és vízálló is egyben a Sounder2 Play. A hengeres test végén található membrán is fontos szerepet játszik a hangzás terén, a BeatBass technológiának köszönhetően így telt mélyeket is kapsz a tiszta közép és magas hangok alá, ráadásul mindezt 360 fokban sugározza a hangfal.

A 24-es szám fontos szerepet játszik a Sounder2 Play esetében. Egyrészt a szinuszos zenei teljesítmény 24 Watt, és legalább ennyire fontos, hogy egyetlen töltéssel 24 órán át hallgathatod kedvenc zenéidet a hangfalon. Ez persze némileg csökken, ha aktiválod a rejtett RGB-LED-eket is, amik egészen jól mutatnak és ötféle stílusban képesek villogni.

A hangfal oldalán a fontos kezelőszerveket találod, és ezekre szükséged is lehet, nem csupán a számugrás vagy hangerőszabályzás miatt, de a Sounder2 Playben mikrofon is rejtőzik, így fogadhatsz rajta hívásokat is, sőt, kedvenc digitális asszisztensednek is parancsolhatsz. Szintén hasznos, hogy a tervezők mSD kártyahelyet is kialakítottak, így memóriakártyáról is lejátszhatod zenéidet, sőt, szimpla analóg hangbemenetet is használhatsz. Töltéshez az USB Type-C portot használhatod, amelyen 4 óra alatt pumpálhatod nulláról 100%-ra a töltöttséget.

A Sounder2 Play hangzás tekintetében mono, viszont ezen könnyedén segíthetsz, ha még egy kompatibilis LAMAX hangfalat beszerzel. Ilyenkor a BeatShare funkcióval a két eszköz egymáshoz kapcsolódik és innentől kezdve sztereóban élvezheted a hangzást.

Ne féltsd, használd!

A LAMAX Sounder2 Play mindenre képes, ami egy modern Bluetooth hangfaltól elvárható, ráadásként pedig néhány extrát is kapsz. A nagyszerű, erőteljes hangzás ellenére könnyen hordozható és IP67-es védelmet élvez a por és víz ellen. Akár 18 méteres hatótávval rendelkezik, képes mSD kártyáról és analóg forrásról is lejátszani a zenét, ráadásként pedig ötféle világítási üzemmódra is képes, hogy még jobban feldobhasd a hangulatot. Az akár 24 órás üzemidő nagyszerű extra, ahogy a hívásfogadás és digitális asszisztensekkel való kompatibilitás is praktikus.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.