Hirdetés

Lámpának álcázza magát ez az új projektor



|

A Xgimi plafonra rögzíthető újdonsága cseppet sem lóg ki a lakás berendezési tárgyai közül.

Hirdetés

Akármilyen csodás képminőséggel is szolgálnak a modern tévék, a projektoroknak is megvan a maguk népes rajongótábora, így nem csoda, hogy a napokban zajló CES 2024-en is bőven jut szerep nekik, hiszen több gyártó is elvitte az újdonságait a Las Vegas-i kiállításra.

Az LG például már előre megvillantotta a hordozhatóságra kihegyezett CineBeam Qube-ot, a Samsung pedig egy projektormodullal felvértezett guruló robottal állt elő, ezzel pedig még nem értünk a formabontó ötletek végére, mivel egy lámpának álcázott modell is feltűnt az expón.

Hirdetés

A találó módon Aladdinnak hívott újdonság a Xgimitől érkezik, amely már a 2022-es IFA-kiállításon is megvillantotta a koncepciót, most viszont a célegyenesbe került vele. A gyártó három az egyben megoldásként jellemzi a projektort, ami legfeljebb 100 hüvelykes képet varázsol a falra, 0,7:1-es vetítési aránnyal, így nem követel nagy távolságot a rögzítési pont és a fogadó felület között.

A ránézésre egy minimalista mennyezeti fényforrásra emlékeztető Aladdin könnyen felszerelhető a plafonra, ahol aztán annak rendje s módja szerint ki is váltja a hagyományos lámpákat. Ami pedig a többit illeti, a termék prémium élményt biztosító Harman Kardon hangrendszert is kapott, a filmeken túl pedig látványos animációkkal szolgál, valamint a népszerű Suika Game című játék is előre telepítésre kerül rá.

A Xgimi ígérete szerint az Aladdin 2024 júniusában debütál Japánban, az árazás, a globális rajt és a technikai részletek kapcsán viszont egyelőre nem szolgált információkkal a cég.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.