Hirdetés

Lámpásra hajaz az LG új vezeték nélküli hangszórója



|

Az Xboom 360 RP4 színes fényekkel dobja fel a hangulatot.

Hirdetés

Nem pihennek a napokban az LG marketingesei, hiszen a vállalat csak nemrég jelentette be a hajtogatós mobilokat extra védelemmel ellátó technológiáját, most pedig egy különleges Bluetooth-hangszórót lepleztek le a koreaiak.

Az Xbox 360 nevét megidéző Xboom 360 RP4 első ránézésre úgy fest, mint egy kültéri lámpás, és ezzel a következtetéssel nem is járunk messze az igazságtól.

Hirdetés

Az 5,25 hüvelykes üvegszálas mélynyomóval érkező hangszóró nagy dobása ugyanis a beépített, "360 fokos" fényforrás, amely különféle színekkel biztosítja a hangulatnak megfelelő világítást. Ehhez számos előre kalibrált beállítás közül választhatunk, köztük természetes hatású és villogó effektekkel.

Az LG kifejezetten hibrid használatra tervezte az Xboom-széria új modelljét, így a teraszos buli végén egy fém fogantyút markolva vihetjük vissza a meghitt szobába, hogy lágyabb ritmusokkal pihenjük ki az összejövetel fáradalmait. Az energiaellátásról egy 29 Wh-s akkumulátor gondoskodik, amivel a gyártó ígérete szerint akár 10 órán át élvezhetjük a fényt és a zenét.

A kor követelményeinek megfelelően részben újrahasznosított anyagokból készülő hangszóró öt színben (bézs, burgundi, fekete, barna, zöld) kerül piacra a "kulcsfontosságú" országokban, már az elkövetkező hetek során.

A hazai elérhetőségről nincs információnk, az amerikai webshop viszont már fogadja a rendeléseket, a vásárlóknak 400 dollárt kell kicsengetniük a különleges dizájnért.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.