Hirdetés

Lapos kijelzőt kap a Galaxy S8 Active



|

Képek és videók is vannak a Samsung ütésálló csúcskészülékéről.

Hirdetés

Nagy siker és kiváló csúcskészülék a Samsung Galaxy S8 (és a Galaxy S8+ is), amelyek egyaránt követik a trendeket, és oldalt lekerekített kijelzővel rendelkeznek. 

Hirdetés

A Galaxy S8 Active nem merészkedik ilyen vizekre, a szivárgások szerint a Samsung új ütésálló zászlóshajója marad a lapos kijelzőnél. 

Az eszközben a Qualcomm vagy a Samsung aktuális csúcslapkája található, amit 4 GB RAM és 64 GB tárhely kísér. Ez utóbbi microSD-vel bővíthető. 

A hátsó kamera 12, az első 8 megapixeles, az akku pedig 4000 mAh-s, tehát az üzemidőre valószínűleg nem lesz panasz. A kiszivárgott modellek még Android 7.0-t futtatnak, de minden bizonnyal hamar megkapja az Android O-t ez a verzió is. 

Természetesen az ütésálló készülék megfelel a MIL-STD-810G szabványnak is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.