Hirdetés

Laptopot, hibrid táblagépet és fülhallgatót is hozott a HP a virtuális CES-re



|

Az idén virtuálisan megtartott CES alkalmából debütált többek között a HP Envy 14 laptop és at Elite Folio hibrid tablet.

Hirdetés

Néhány napja elstartoltak a CES-es bejelentések, de idén már csak azért is szétszórtabb a rendezvény, mert kizárólag virtuálisan tartják. A HP legérdekesebb újdonságai között van egy Envy 14 laptop, az Elite Folio hibrid tablet, valamint az Elite Wireless Earbuds, egy vezeték nélküli fülhallgató. 

Az Envy 14 999 dollárról startol, ezért cserébe 11. generációs Core i5 CPU és GeForce GTX 1650 Ti grafikus vezérlő jár. Ez már játékra és tartalomgyártásra is alkalmas, már csak a 16 GB RAM és 256 GB-os SSD miatt is. Egyébként 1920 x 1200-as IPS érintőkijelző került a gépbe, valamint Wi-Fi 6-os modul.

Hirdetés

Az Elite Folio eközben Surface-riválisként, 5G-vel érkezik, laptopként és táblagépként is használható hibrid. 90 százalékban újrahasznosított magnéziumból van a ház, belül óceánból összeszedett műanyagokat is használtak. A Snapdragon 8cx 5G egy második-generációs Qualcomm chip, ehhez maximum 16 GB RAM, 512 GB-os SSD kérhető, a 3:2-es képernyő 1920 x 1280 pixeles és Gorilla Glass 5 védi. 

Az Elite Wireless Earbuds a gyártó első igazi vezeték nélküli fülhallgatója, testreszabható zajszűréssel és hangzással, előre beállított profilokkal a különböző helyszínekhez. Az eszközök között egy simple nevű app segít gyorsan váltani. Hasonlóan a hibrid tablethez, egyelőre ennek sincs ára. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.