Hirdetés

Látványos frissítést kap a Samsung Galaxy S7 és S7 edge



|

A tavalyi zászlóshajók elvileg hamarosan megkaphatják a Samsung Galaxy Note 8-ról ismerős kezelőfelületet.

Hirdetés

A Samsung tavalyi zászlóshajói, a Galaxy S7 és a Galaxy S7 edge természetesen már frissültek az Android Nougat operációs rendszerre, és ezzel egyszerre megkapták a Grace UX kezelőfelületet is. 

Hirdetés

Az idei Galaxy S8, Galaxy S8+ és Galaxy Note 8 azonban már újabb kezelőfelülettel érkeztek. A Samsung Experience 8.1 idén tavasszal debütált, és a Galaxy Note 8 megjelenésekor 8.5-ös verzióra frissült. 

A Samsung Galaxy J5 és J7 (2016), valamint a 2017-es Galaxy A széria már frissült a Samsung Experience 8.1-re, azonban a Galaxy S7 és Galaxy S7 edge készülékeken még a régebbi UI fut. 

A Samsung azonban mondhatni megerősítette egy fórumbejegyzésben, hogy a Galaxy S7 és a Galaxy S7 edge következő nagy frissítése az új Samsung Experience kezelőfelületet is elhozza. 

A tippek szerint ez a csomag nagy és látványos lesz, hiszen nem csak az új UI-t hozza el, hanem az Android Oreót is. Sajnos konkrét időpontról nem esett szó, és értelemszerűen az idei zászlóshajók elsőbbséget élveznek az Oreo kapcsán. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.