Hirdetés

Látványos funkcióval turbózhatja fel a videózást a Samsung Galaxy S24



|

Videón mutatkozik be a Samsung kamerás újdonsága, ami több készülékben is felbukkanhat.

Hirdetés

Változatlanul sok a szivárgás a Samsung jövőre bemutatkozó új csúcstelefonjai, a Galaxy S24-széria kapcsán, amely a legfrissebb pletykák szerint kifejezetten nagy hangsúlyt helyez majd az olyan mesterséges intelligenciás képességekre, mint a mostanság oly divatos szöveg- és képgenerálás.

Ezúttal azonban nem egy mindent tudni vélő szivárogtató, vagy egy idejekorán feltöltött áruházi adatlap árulkodik a koreaiak következő generációs zászlóshajójáról, hanem maga a gyártó, méghozzá egy új videós funkció apropóján.

Hirdetés

A Samsung először egy néhány hete tartott sajtótájékoztatón fedte fel a Zoom Anyplace nevű megoldást, amely némi szoftveres és AI-alapú varázslatnak hála egyszerre képes a teljes látómező és a kinagyított területek rögzítésére. A technológia most egy látványos videón mutatja meg magát, így jobban el lehet képelni, miről is van szó.

A Zoom Anyplace előnyei közé tartozik, hogy akár a felvétel közben is támogatja a ki- és bezoomolást, és még a kép legszélén tartózkodó alanyokat is érzékeli. A Samsung ugyan nem mondta ki konkrétan, hogy a technológia ott lesz a Samsung Galaxy S24-famíliában, az új funkció viszont a nemrég bemutatott Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 processzor AI Engine-ét használja, márpedig a várakozások szerint ez az erőforrás hajtja majd az S24-eket is (legalábbis az USA-ba szánt kiadásokat egészen biztosan).

Ahogy a bejelentéshez kapcsolódóan a The Verge megjegyezte, a zoomolós trükköt már a Honor 90 Solo Cut Mode is tudja, ám ott az alap felvételen és a ráközelített képsoroknál is az 1080p-s felbontás jelenti a plafont, míg a 200 megapixeles ISOCELL HP2 szenzorra épülő Zoom Anyplace esetében még a 4X-esen ráközelített részeknél is 4K-s felbontást kapunk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.