Hirdetés

Leállnak a Telekom egyes rendszerei, de kárpótlást kapunk ezért



|

A Magyar Telekom kárpótolni fogja az ügyfeleket a fennakadás miatt.

Hirdetés

A tervek szerint március közepén a Magyar Telekom több szolgáltatása és felülete is elérhetetlen lesz. Ezzel párhuzamosan azt is fontos észben tartani, hogy a Telekom üzletei is hamarabb be fognak zárni, illetve a telefonos ügyfélszolgálaton is hosszasabb várakozásra érdemes számítani - a karbantartási idő alatt a 1414-es és a 1400-es számokon, vagyis a lakossági és üzleti ügyfélszolgálaton keresztül lehet elérni a Telekomot.

Egészen konkrétan a Telekom mobiltelefonos applikációja, a Telekom-fiók, a telekom.hu és az Üzleti önkiszolgáló portál lesz elérhetetlen március 14-én 18 órától fogva egészen március 16-án szombaton 8 óráig. Az említett Telekom üzletek március 14-én az üzletek már 18 órakor bezárnak.

Hirdetés

Fontos kiemelni, hogy a karbantartás nem érinti a mobilos és otthoni szolgáltatásokat, viszont például nem lehet majd netbővítőt vásárolni - épp ezért a fentebb jelzett időszak alatt a Telekom korlátlan internetet biztosít minden lakossági és üzleti ügyfél számára.

Ezt nem kell külön aktiválni, mindenki automatikusan meg fogja kapni. Ha valaki épp külföldön tartózkodik, akkor az EU-ban 5 GB, míg az EU-n kívül 2 GB mobilinternetet fog ajándékba kapni - ezeket a bónuszokat sem kell aktiválni.

A további részletek itt olvashatók.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.