Hirdetés

Leállt az OTP Bank számos szolgáltatása



|

Technikai okokból nem működik a netbank, a SmartBank, és az utalás sem.

Hirdetés

Problémák léptek fel az OTP Bank különböző szolgáltatásai kapcsán a napokban. Felhasználói beszámolók alapján van, aki már a múlt hét végén is fennakadásokat tapasztalt, de ma délelőtt az OTP Bank is elismerte, hogy több funkció nem működik.

A szűkszavú, Facebookon közzétett hivatalos közlemény alapján technikai okok állnak a háttérben, és már dolgoznak a probléma megoldásán.

Hirdetés

A bank kommunikációs igazgatója a Telex megkeresésére sem tudott többet mondani. A lap olvasói a netbank, a SmartBank leállását jelezték, illetve azt, hogy nem tudnak utalni, kártyával vásárolni, vagy nem kaptak SMS-t a tranzakcióról. 

A kártyaelfogadás és az ATM-ek elvileg zavartalanul működnek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.