Hirdetés

Lebomló hátlappal és hatalmas látószögű kamerával érkezik a Realme csúcsmobilja



|

Három területen is nagy dobásokat ígér a GT 2 Pro.

Hirdetés

A Realme már korábban kiküldte a meghívókat az új csúcstelefonja, a GT 2 Pro leleplezésére, ám az "Innovation Forward" című eseményen végül nem mutatták meg magát a telefont, csak három forradalmi technológiát, amire különösen büszke a kínai gyártó.

A japán Naoto Fukasawa által tervezett készülék fő újdonsága, hogy a hátlapja egy környezetbarát biopolimer anyagból készült, amelyet a Realme csak "Paper Tech Master Designnak" hív. A papír inspirálta eljárás megfelel a Nemzetközi Fenntarthatósági és Szén-dioxid-kibocsátási Tanúsítvány (ISCC) szabványnak, valamint egyéb környezetvédelmi reguláknak (pl. REACH, RoHS, EPEAT).

Hirdetés

A realme ezenkívül a csomagolásra is gondolt, így a GT 2 Pro doboza csak 0,3%-nyi műanyagot tartalmaz majd. A készülék legizgalmasabb attrakciója viszont az ultraszéles látószögű hátlapi kamera, amivel 150 fokos felvételeket lőhetünk. Összehasonlításként: az iPhone 13 Pro ultraszéles lencséje csak 120 fokot, a Xiaomi Mi 11 Ultráé pedig csak 128-at tud.

A harmadik extra az antennák forradalmi elrendezése. Az "Ultra Wide Band HyperSmart Antenna Switching System" nevű rendszer 12 antennából áll, melyek teljesen körülölelik a GT 2 Prót, amivel a mobil minden jelet minden irányból ugyanolyan erősséggel támogat. A telefon így a jelerősség folyamatos értékelésével automatikusan ki tudja választani a legjobb hálózati sávot.

Ezt fejeli meg a Wi-Fi hálózatot felerősítő szimmetrikus antenna, ami a Realme ígérete szerint 5-ször nagyobb teret képes lefedni, valamint 20%-kal stabilabb vételt és ugyanennyivel nagyobb vételi távolságot biztosít.

Azt sajnos nem árulta el a gyártó, hogy mikor kerülhet sor a GT 2 Pro tényleges leleplezésére, de a felsorolt technológiákat már biztosan viszontlátjuk majd a telefonban. Az Innovation Forward esemény az alábbi YouTube-streamen nézhető vissza:

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.