Hirdetés

Lefotózták a Galaxy S10-et



|

Előkerült egy élőkép a Samsung Galaxy S10-ről - valóban látványos lesz a készülék előlapja.

Hirdetés

A Galaxy S10-es szériáról már nagyon sokat hallottunk, Evan Blassnak hála most azonban előkerült egy élőkép is a normál verzióról. A látottak tökéletesen passzolnak az eddigi pletykákhoz és az Infinity-O kijelzőhöz. 

Hirdetés

A panel kávája minden eddiginél kisebb, az előlapi kamerának pedig egy kör alakú lyukat fúrtak a jobb felső sarokba. A fejlődés még a Galaxy S9-hez képest is igen látványos, pedig különösebb panaszunk már ott sem lehetett. A felső keret a felére vékonyodott, és az oldalsó is vékonyabbnak látszik. Az alsó keret valamivel vastagabb, mint a többi. 

A bal oldalon tényleg lesz továbbra is Bixby-gomb, a bekapcsológomb szokás szerint a jobb oldalra került. Sajnos hátulról nincs kép, de állítólag tripla hátlapi kamerát kap a normál modell is. 

Evan Blass specifikációkat sajnos még nem közölt, de azt elárulta, hogy a Galaxy S10 modellek támogatják majd a fordított vezeték nélküli töltést, mint a Huawei Mate 20 Pro. Ez elsősorban viselhető eszközök töltését segítheti (például fülhallgató), okostelefonokhoz inkább csak látványfunkciónak bizonyult a Huawei eszközén. 

A Galaxy S10 február 20-án, a Galaxy S10+ és a Galaxy S10 Lite mellett debütál. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.