Hirdetés

Lefotózták az Intel Arc széria, az A380-nál is gyengébb tagját



|

Az aprócska videokártya eltörpül a hatalmas MSI RTX 3090 Ti mellett.

Hirdetés

Ha azt mondjuk, hogy döcögős volt az első piacra került Intel videokártya rajtja, nagyon finoman fogalmazunk, az A380 azonban nem a hardver miatt értéktelen jelenleg, hanem azért, mert a szoftveres része a dolognak még borzasztóan kiforratlan.

Ezt az Intel is tudja, így nem is lehet kétség, hogy az Arc tovább dübörög, valamikor a jövőben érkezhetnek az egyel erősebb, A500-as modellek, addig azonban még lejjebb nézelődünk, most épp egy low profile GPU-t kaptak lencsevégre.

Hirdetés

Az MSI Afterburner és RivaTuner fejlesztője egy izgalmas, még tömeggyártás előtt álló Intel videokártyát fotózott le. Az Intel Arc A310 egy low profile GPU, két aprócska ventillátorral és egy házzal, ami valószínűleg 3D nyomtatással készült.

A képen látható MSI RTX 3090 Ti 34 cm hosszú, szóval az alatta lévő Intel Arc A310 körülbelül 16 centiméter. Ezzel méretben a GTX 1630 és az RX6400-as kártyákhoz közelít. A GPU egyértelműen az alacsony GPU igényű felhasználókat célozza, ahol elég egy aprócska hűtés egy minden bizonnyal nagyon szelídre fogott teljesítmény mellett.

Sajnos a specifikációról még semmit nem tudunk, az azonban biztos, hogy az ACM-G11-re épül az A380-hoz hasonlóan az A310 is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.