Hirdetés

Legális Windows 10 már akár 3000 Ft-ért – használd ki az akciót!



|

A Godeal24 promóciójában legális Microsoft szoftvereket szerezhetsz nagyon olcsón.

Hirdetés

A héten ismét elkezdődik az iskola, illetve vadonatúj játékok is érkeznek: akár a beadandók, akár a kikapcsolódás miatt neked is szükséged lehet arra, hogy minden kifogástalanul működjön. Ha nem legális forrásból szereztél operációs rendszert, valószínűleg nem tudtad telepíteni azokat a frissítéseket, amik biztonságosabbá teszik a PC-det, és segítenek, hogy a játékok is a lehető leginkább gördülékenyen fussanak. 

Az iskolában és a mindennapokban is rengeteget segítő Office 2021-et és sok más programot is olcsón szerezhetsz be a Godeal24 Office Sale során!

Hirdetés

Legjobb ajánlat: Microsoft Office 2021 13,52€-ért!

Godeal24 oldalán a Windows 10 Pro csak 7,42€. Ha közvetlenül Windows 11-re váltanál, a Pro változat 10,24€-ért a tiéd lehet. Jelenleg a Windows 10 stabilitása és kompatibilitása a legjobb, ezt használják a legtöbben.

Legális Windows OS: Korlátozott ideig olcsóbban!

62% kedvezmény csomagokra és még több Office-ra (kuponkód "GG62")

>>> Még több

Akár 50% kedvezmény még több Windowsra (kuponkód "GG50")

A Godeal24 garantálja, hogy a kínálatában megtalálható minden licenc digitális és legális. Ugyanazt a szoftvert kapod, mint a hivatalos boltokból vásárolva, de akár 80% kedvezménnyel. Nem csak Windows OS és Office kapható, de egyéb szoftverek is.

Még több program: Legjobb árakon a legjobb termékek! 

A Godeal24 4.9-es értékelést és 98%-os elégedettséget szerzett a TrustPilot oldalán, ami megbízhatóságát bizonyítja.

Az ajánlat nem a PC World, hanem a Godeal24.com akciója, amiért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén a service@godeal24.com címet érdemes felkeresni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.