Hirdetés

Lehet, hogy a Xiaomi Mi Mix 3-tól leesik az állunk?



|

Szeptember 15-én érkezik a Xiaomi újdonsága, és állítólag tényleg keret nélküli kijelzőt kap.

Hirdetés

A Xiaomi az elsők között mutatott közel keret nélküli kijelzős okostelefont, amikor 2016 őszén lerántotta a leplet a Mi Mixről. Akkor csak Kínában lehetett kapni, korlátozott darabszámban. 

Hirdetés

Tavaly végül már nagy mennyiségben érkezett a finomhangolt Mi Mix 2, majd tavasszal befutott a Mi Mix 2S, ami a nyugati piacokon is elérhetővé vált. 

Bár alig több mint négy hónap telt el, a Xiaomi már a következő modellt is piacra dobná. Az új Xiaomi Mi Mix 3 állítólag szeptember 15-én mutatkozik be formálisan. 

A pletykák szerint ezúttal tényleg keret nélküli kijelzőre számíthatunk (szenzorsáv nem lesz), nagy, de kompakt panellel. Jó esély van rá, hogy a Vivo NEX-ből merítve egy házból kiugró szelfikamerát kínál majd a Mi Mix 3. Azt nem tudni, hogy Európában megjelenik-e a Mi Mix 3, de elnézve a kínai gyártó hajráját a régióban, erre nagy esély van. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.