Hirdetés

Lehet, hogy csak 2028-ban jön az Apple autója



|

Ming-Chi Kuo, a neves elemző szerint a korábbi jelentések tévesek, csak a tőzsdei árfolyamot akarták felverni velük.

Hirdetés

Az Apple jelenlegi stratégiája már nem csak a termékekről szól, hanem arról is, hogy a lehető legtöbb technológiai piacon ott legyen valamilyen szolgáltatással, ami lehetőleg kizárólag a saját megoldásaival, termékeivel működik kifogástalanul. Ennek fényében nem meglepő, hogy újra előkerültek a pletykák, amelyek szerint már 2021-ben, de legkésőbb 2024-ben megérkezhet az Apple saját autója. Félhet a Tesla?

Hirdetés

A témára korábban Elon Musk is reagált, most viszont megszólalt a neves elemző, Ming-Chi Kuo. Az állítása szerint a korábbi jelentések megbízhatatlanok, kizárólag azt a célt szolgálták, hogy felverjék a tőzsdei árfolyamokat. Az Apple saját autója legkorábban 2025 és 2027 között debütálhat, de esélyes, hogy erre 2028-ig kell majd várni. 

Kuo szerint a korábbi jelentésekből nem véletlenül maradt ki a specifikációk és a beszállítók listája, illetve az Apple ritkán dob piacra nagy dolgot anélkül, hogy jelentős versenyelőnye ne lenne. 

Az elemző szerint az Apple a szoftverre építené a saját autója sikerét: a mesterséges intelligenciára és a big datára. Ezek fejlesztésére pedig még elképesztően sok munkát kell fordítani. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.