Hirdetés

Lehet, hogy Donald Trump bírósági tárgyalása fontosabb dolgokról szól, de az ügyvéd gamer laptopja lett a sztár



|

Váratlan, színesen villogó hardver bukkant fel az exelnök csalási ügyéről folyó tárgyaláson.

Hirdetés

Donald Trump ugyan ingatlanmágnásként, valóságshow-hősként és az Egyesült Államok elnökeként vált világhírűvé (szerepeinek fontosságát mindenki saját ízlése szerint tegye sorrendbe), de olykor-olykor a tech hírekben is tiszteletét teszi, például amikor éppen kitiltják, majd visszafogadják az összes létező közösségi oldalon, vagy amikor egy teljesen új platformot gründol a Twitter leklónozására.

Ezúttal viszont nem a saját jogán, hanem az ügyvédje révén keltette fel a szaksajtó figyelmét a 2024-es választásokon is indulni szándékozó botrányhős. Az elnökként 2016 és 2020 között regnáló Trump ellen jelenleg több bírósági eljárás is folyik, melyek közül az egyik keretében New York állam főügyésze vádolta meg azzal, hogy a cégbirodalma a befektetők és a biztosítók félrevezetésére a ténylegesnél magasabb, vagy éppen alacsonyabb értéken tartotta nyilván az ingatlanait.

Hirdetés

A 250 millió dolláros csalási ügy tárgyalása a héten vette kezdetét, a nyilvánosság hozzáértő része pedig meglepetten tapasztalta, hogy az exelnök ügyvédje, Alina Habba egy ASUS ROG gamer laptoppal ült be a terembe. Az alábbi GIF remekül illusztrálja, micsoda szürreális látványt nyújtott a játékra született masina színváltós RGB-fénye a véresen komoly, öltönyös-kosztumös arcok, fekete munkagépek körében.

Azt sajnos nehéz megmondani, hogy Habba melyik ROG-géppel zúzza, de az egyik népszerű tipp szerint a ROG Strix G17 G712-es modellről van szó. Ezt még 2021-ben dobta piacra az ASUS 17 hüvelykes kijelzővel, Intel i7 processzorral, GeForce RTX 2070 Super GPU-val és 16 GB DDR4-es memóriával. Trump védője tehát komoly hardveres teljesítményt pakolt az ügy mögé, de az szintén rejtély, hogy vajon milyen címekkel tolja a tárgyalási szünetekben.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.