Hirdetés

Lehet, hogy megint késik a Nokia 9 PureView



|

Egyes források szerint a januári bemutatót mégis elhalasztották, és csak az MWC-n debütál az 5 hátlapi kamerás zászlóshajó.

Hirdetés

Eredetileg tavaly ősszel kellett volna bemutatkozzon a Nokia 9 PureView zászlóshajó, azonban a HMD Global elégedetlen volt a kamera teljesítményével, ezért február végére, az MWC-re halasztotta a készüléket. Nem sokkal ezután a felhasználók egyre elégedetlenebbek voltak, míg végül a gyártó úgy döntött, hogy közkívánatra inkább már januárban lerántja a leplet az eszközről. 

Hirdetés

A legutóbbi hírek szerint azonban a HMD Global ismét kénytelen elcsúsztatni a bemutatót. Miután Juho Sarvikas, a gyártó termékigazgatója új MWC-s termékbejelentésekről beszélt, egy jól értesült forrás rögtön megjegyezte, hogy a cég késő februárra halasztotta a Nokia 9 PureView-t. 

Nem sokkal később más iparági források is megszólaltak. Vannak, akik kétkednek a csúszásban. Az ugyanakkor biztosnak tűnik, hogy ha januári bemutató lesz, akkor legkésőbb január 16-án kiküldik a meghívókat. Ha nem, akkor marad a február vége. 

A HMD Globalnak jót tenne egyébként a januári bemutató, hiszen akkor az egész média a zászlóshajójára figyelne. Az MWC-n viszont igazi dömping várható, és többek között a Sony Xperia XZ4, valamint az LG G8 ThinQ is debütálhatnak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.