Hirdetés

Lehet, hogy neked is ez hiányzott a Windows 10-ből



|

A Stardock Groupy programja bármilyen alkalmazásban lehetővé teszi, hogy a külön ablakokat összekapcsolt fülekkel egyesítsük.

Hirdetés

A legtöbb modern webböngésző támogatja a füleket (lapokat), vagyis egyszerre több oldalt nyithatunk meg anélkül, hogy új ablakra lenne szükségünk. Vannak olyan programok, amelyek szintén kínálnak ilyen könnyítést, de sok más szoftver akkor sem támogatja ezt a megközelítést, ha az egyébként praktikus lenne. 

Hirdetés

A Stardock a Groupy nevű szoftverével igyekszik feldobni a Windows tudását. Az alkalmazás lehetővé teszi, hogy két különálló ablakot az egérrel egymásra húzzunk. Ennek hatására az ablakok egyesülnek, és fülekkel váltogathatunk az egyes lapok között, de immáron egyetlen ablakon belül. Természetesen nem csak az Intéző és az Office támogatottak. Igazából a Chrome, a Jegyzettömb és a Spotify is egyesíthető egyetlen ablakba. 

Van rá esély, hogy idővel a Windows 10 is kínál majd valami nagyon hasonlót, a Microsoft már dolgozik a funkción. A Groupy azonban biztos, hogy tovább megy az eredeti ötletnél, elvégre eltérő appokat is képes egyetlen ablakban egyesíteni. 

A Groupy különálló alkalmazásként decembertől, 10 dollárért vihető. Addig a 30 dolláros Object Desktop részeként érhető el, béta formájában. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.