Hirdetés

Lélegzetelállító kamerát kaphat az egyik új Huawei csúcsmobil



|

Egy szabadalom alapján mechanikus zoomlencse használatából gondolkozik a Huawei.

Hirdetés

A mobilgyártók nem hajlandóak leállni az okostelefonok kameráinak látványos fejlesztéseivel, és úgy tűnik, hogy a periszkópkamerákon túl is vannak még lehetőségek - pedig egyre több készülék tud olyan optikai vagy hibrid 5x-ös vagy 10x-es nagyítást, ami remek képminőséget garantál. A jövő ötleteiről a Huawei egyik szabadalma árulkodott, amely lehet, hogy az egyik legjobb zoomrendszert vázolja. 

Hirdetés

Bár a Huawei P40 Pro+ egy 10x-es optikai zoomra alkalmas telefotós periszkópkamerát kapott, a Huawei a jelek szerint ennél is komolyabb megoldást fontolgat. Az Európai Unió szabadalmi hivatala nemrég jóváhagyott egy beadványt, amelyben a Huawei a rendes fényképezőgépekről ismerős mechanikus zoomlencse használatát fontolgatja. 

Ez zoomoláskor képes lenne kiemelkedni, majd visszahúzódni a készülékházból. A zoomkamera mellé két másik kamera és egy nagy vaku is jutna a dokumentum alapján. A szokásos szabadalmakkal szemben ez elég hihető és valószerű, így nem kizárt, hogy a Huawei P50 Pro nagy meglepetést jelent majd jövő tavasszal. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.