Hirdetés

Lencsevégre kapták az igazi Huawei Mate 10-et



|

Fotókon látható a Huawei következő zászlóshajója, az előlap tényleg majdnem teljes egészében egy kijelző.

Hirdetés

Dübörög a Huawei, a remek stratégiának és növekvő eladásoknak köszönhetően a nyáron már megelőzte a kínai vállalat az Apple-t az okostelefonok piacán. Emellett ráadásul a Huawei Mate 10-ről is nagy dömping van, a figyelem hatalmas a dupla Leica kamerás készülék iránt. 

Hirdetés

A gyártó ígéretei szerint megéri majd a várakozás, a Mate 10 az iPhone X méltó ellenfele lesz. 

Az október 16-án bemutatkozó zászlóshajóról már rengeteg dolog kiszivárgott, képekből azonban nem volt sok, sőt, a valódi készülékről egyetlen fotó sem készült eddig. A legutóbb előkerült renderelt képek és videók ráadásul pontatlannak bizonyultak, feltehetően korábbi prototípusokról készültek. 

Az új élőképek ugyanis a valódi Mate 10-ről készültek (és az előlapról is vannak fotók), és a látottak egybecsengenek a Huawei ügyvezetőjének szavaival: vagyis a Mate 10 majdnem keret nélküli kijelzőt kínál majd, home gomb nélkül. A sarkok nem lesznek lekerekítve, a képernyő viszont közel 2:1-es képarányú lesz. 

A kijelző kerete egyébként már a Mate 9-nél is igen vékony volt, a készülék kisebb, mint egy iPhone 7 Plus, mégis sokkal nagyobb képernyőt ad a kezünkbe. A Mate 10 ezt a vonalat viszi tovább. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.