Hirdetés

Lenyűgöző újdonságokat ígér az Apple ügyvezetője



|

Tim Cook nemrég arról beszélt, hogy az Apple jövőbeli termékeitől leesik majd az állunk.

Hirdetés

Az Apple nemrég tartotta meg a részvényeseknek szóló éves találkozót, Tim Cook pedig a cég jövőjéről is beszélt. Mivel az iPhone-eladások nem alakulnak valami jól, ezért egy ideje már a második legnagyobb üzletágára, a szolgáltatásokra (Apple Music, Apple Pay, App Store, iTunes, AppleCare, stb.) koncentrál az Apple. Cook szerint az Apple jövőre elérheti a célját, vagyis 50 milliárd dolláros árbevételt szerezhet ezekből. 

Hirdetés

Persze emellett új eszközökön is dolgozik a vállalat. Cook szerint hamarosan fordul a kocka, az új, jövőbeli Apple termékektől pedig leesik majd az állunk. 

Erre sokan várnak egyébként, hiszen az iPhone 2007-es és az iPad 2010-es érkezése óta leginkább csak frissítéseket kaptunk. Nagy siker lett persze az AirPods vezeték nélküli fülhallgató és az Apple Watch okosóra is, de a HomePod például nem tudta megszorongatni az okoshangszórók piacán az óriásokat. 

Tim Cook a múltban sokat emlegette a kiterjesztett valóságot, az elemzők szerint az Apple következő nagy dobása pedig egy AR-szemüveg lehet. Ez a jelenlegi tippek szerint 2020-ban vagy 2021-ben debütálhat. Cook maga egyébként hosszú és nagy, lenyűgöző termékpalettát ígért a jövőre nézve, többek között az AirPods és az Apple Watch utódjával. Ez utóbbira még több egészséggel kapcsolatos funkció is jön. 

Az Apple ügyvezetője elárulta továbbá, hogy tavaly 18 céget vásároltak fel, illetve kritizálta a felhasználóiktól adatokat gyűjtő cégeket (Facebook, Google). Az Apple igyekszik rávenni az amerikai kormányt, hogy ez ellen törvényben tegyen valamit. 

Tim Cook azt is hozzátette, hogy sosem volt még ennyire optimista az Apple jelenjével és jövővel kapcsolatban. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.