Hirdetés

Lesifotókon az újrafaragott Oculus Quest



|

Elvileg nemsokára debütálhat az új Oculus Quest, amely most kiszivárgott képeken látható.

Hirdetés

Nagyjából egy hónapja jelentette be az Oculus, hogy a VR-headseteinek kínálatát egyszerűsíti, és az Oculus Go támogatását megszünteti, helyette inkább az Oculus Quest és Rift S modellekre koncentrál. Most új fotók kerültek elő a frissített Oculus Questről, ami elméletileg nemsokára meg is jelenhet. A Twitteren WalkingCat tette közzé a fotókat, illetve az információt, miszerint szeptember 15-re várható a headset. 

Hirdetés

Azt egyelőre nem tudni, hogy hitelesek-e a hivatalosnak tűnő renderelt képek, de korábban nagyon hasonlóak bukkantak fel a Redditen. A fehér műanyagba csomagolt eszköz még letisztultabb külsővel rendelkezik, mint a 2018 őszén érkezett eredeti. Látszólag jackcsatlakozóval és USB-C porttal is ellátták. 

A pupillák közötti távolság elvileg beállítható lesz a jobb fókusz érdekében, ami többféle arctípusnál is előnyös megoldás. Elvileg új lencséket és új kijelzőt is beépítenek. A kontrollerek a színváltást leszámítva hasonlónak tűnnek a meglévőkhöz. Árakról és specifikációkról egyelőre nem érkezett hír. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.