Hirdetés

Leszámolhat a Bixby-főoldallal a Samsung Galaxy S21



|

A mostanában Samsung Daily néven ismert Bixby-főoldal helyett a Google Discover hírfolyama jelenhet meg a Galaxy S21 mobilokon.

Hirdetés

Sokan nem kedvelték meg a Samsung Bixby asszisztensét, de továbbra sem valószínű, hogy ettől teljesen megszabadulna a dél-koreai gyártó, és Google Asszisztensre váltana. A jelentések szerint azonban az éppen most Samsung Daily néven ismert Bixby-főképernyőt leváltják a Galaxy S21 mobilokkal kezdődően, a Google Discover hírfolyamára. 

Ezek akkor jönnek elő, ha a főképernyőről balra lépünk (persze letiltható a feed). A Google Discoverre váltást állítólag már egy kiszivárgott videó tartalma is bizonyította. A One UI 3.1-től kezdődően pedig minden Samsung mobilra megérkezhet a Google-féle hírfolyam. 

Hirdetés

Továbbra sem tudja senki, hogy mennyire nyit majd a jövőben a Google megoldásai felé a Samsung, de az utóbbi évek azt mutatják, hogy ismét egyre szorosabb az együttműködés, a Samsung nem minden esetben erőlteti a saját megoldásait a Google alternatíváival szemben. 

Január 14-én minden kiderül, 29-én pedig állítólag már a boltokban is kaphatóak lesznek a Galaxy S21 okostelefonok. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.