Hirdetés

Állítólag elindult az Android 10 az LG G8 ThinQ-ra



|

A jelentések szerint kiadta az Android 10-et a G8 ThinQ-ra az LG, de egyelőre csak Dél-Koreában.

Hirdetés

A jelentések alapján az LG is kiadta az Android 10-et, egyelőre csak a G8 ThinQ okostelefonjára. Egyelőre kevés részlet ismert az újdonságokról, ami azért lehetséges, mert a megjelenés nem globális. 

Hirdetés

A készülék állítólag kizárólag Dél-Koreában kapta meg a végleges Android 10-et, mindenhol máshol várni kell. Bár ennek elég kevesen örülhetnek, igazából jó hírről van szó, ugyanis már ez is előrelépés az LG számára az androidos frissítések kapcsán. 

Sajnos a G8X ThinQ és a további csúcsmodellek még az LG hazai piacán sem kaptak Android 10-et. A következő készülék a sorban a V50 ThinQ lehet, az Android 10-es bétaprogram ahhoz már él Dél-Koreában. 

Nemrég derült ki, hogy az LG mobilos részlegének élére ismét új vezető kerül, így nagy kérdés, hogy milyen irányba indul tovább 2020-ban a cég az okostelefonok piacán. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.