Hirdetés

LG tévéd van? Most hónapokig ingyen nézheted az egyik legjobb streaming platformot



|

Egy igazán remek akcióval kedveskedik az ügyfeleinek az LG.

Hirdetés

A Netflix uralma ugyan továbbra is megingathatatlannak tűnik a streaming piacon, de azért nem muszáj leragadni az éllovas kínálatánál, hiszen számos szereplő tolong még a nézők kegyeiért, köztük a 2019-ben elrajtolt Apple TV+-szal, amely az évek során rohamléptekkel bővült, számos minőségi tartalommal szolgálva a közönségnek.

Az egyebek mellett a Ted Lasso, a Különválás és a Steven Spielperg - Tom Hanks producerpáros által szállított A levegő urainak is otthont adó platform normál esetben 2790 forintba kerül havonta, ám az LG tévék tulajdonosai közül most rengetegen ingyen férhetnek hozzá.

Hirdetés

Az LG Magyarország ugyanis nemrég közleményben tudatta, hogy a 2018-as vagy későbbi gyártású LG okostévék felhasználói három hónapos ingyen próbaidőszakot kapnak, amihez csak be kell jelentkezniük az Apple TV+ alkalmazásba a készülékükön. Az ajánlat február 6. és április 30 között váltható be, megkötés viszont, hogy csak a 4K-s vagy 8K-s felbontású modelleken.

Az ingyenes tagság aktiválásához természetesen egy Apple azonosítóra (Apple ID) is szükség van, amivel a beváltást követően viszont a streaming platform mobilos, konzolos és számítógépes klienseiben is hozzáférünk a tartalmakhoz. Szintén jó hír, hogy a Családi megosztás funkció révén az akcióval azok a felhasználók is hozzáféréshez jutnak, akiket családtagként adtunk meg az Apple ID fiókunkban.

Az Apple TV+ következő nagy durranása a Ridley Scott által rendezett Napóleon lesz, amely az almás cég gondozásában készült el, a mozis körét lefutva pedig március 1-ével landol a platformon.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.