Hirdetés

Lyukat üt a kijelzőbe a Samsung Galaxy A8s



|

Keret nélküli kijelzővel újíthat a Samsung következő okostelefonja, amelynek a képernyőjébe nem lóg szenzorsáv.

Hirdetés

A Samsung Kínában nemrég bemutatta a Galaxy A6s és Galaxy A9s okostelefonjait. Váratlan húzásként megvillantotta a Galaxy A8s készüléket is, ami hamarosan érkezik. 

Hirdetés

Konkrét részletek hivatalosan egyelőre nincsenek, de annyit elárult a gyártó, hogy az új modell merőben új technológiával érkezik majd. A mellékelt kép egyértelműen a keret nélküli kijelzőre utal, amelybe nem lóg szenzorsáv. 

A Samsung sosem hódolt be a belógó szenzorsáv ötletének, és Ice Universe szerint az új technológia egy olyan kijelző, amelynél egy apró lyukat ütnek a kijelző felső részébe. Ebben lesz az előlapi kamera, amelynek persze az elrejtésén is dolgozik már a Samsung. A mostani panel mindenesetre 19,5:9 képarányú lesz, egészen apró kávával alul és felül a szükséges szenzorokhoz és hangszóróhoz. 

Más források szerint a Galaxy A8s lesz a Samsung első eszköze, amelybe már Snapdragon 710-es lapka kerül, illetve tripla hátlapi kamera is lesz. A megjelenés elvileg januárra várható.  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.