Hirdetés

Ma mutatja be a Microsoft a Windows 11-et, így tudod nézni az előadást



|

Hamarosan vége a találgatásoknak, néhány óra múlva hivatalosan leleplezi a Microsoft a legújabb operációs rendszerét.

Hirdetés

Az elmúlt napokban egyre többet lehetett hallani a közelgő Windows 11-ről, ami köszönhető részben annak is, hogy kiszivárgott az operációs rendszer egyik tesztverziója. A Microsoft ugyan próbálta eltüntetni a fájlmegosztókról a forráskódot, de így is többen már elkezdték tesztelni a Windows 11 különböző funkcióit.

Amellett, hogy az új operációs rendszer arculatát és a háttérképeit is láthattuk, kiderült, hogy a Windows 11 jelentősen gyorsabb lesz a Windows 10-nél, és egyes tesztek alapján gond nélkül futtathatók lesznek a Linux alkalmazások is

Hirdetés

A Windows 11 bemutatójához kapcsolódó online Microsoft konferencia napja viszont végre elérkezett, tehát nemsokára már hivatalos forrásból, nem pedig a kiszivárgott tesztverzió alapján ismerhetjük meg az új operációs rendszer tulajdonságait.

Ki fog derülni, hogy tényleg ingyenesen lehet-e frissíteni Windows 10-ről, illetve mennyivel fog jobb és megbízhatóbb teljesítményt nyújtani a Microsoft korábbi operációs rendszeréhez képest.

Az online esemény a Microsoft hivatalos oldalán keresztül lesz követhető, magyar idő szerint délután 5 órakor kezdődik a közvetítés. Az eseményt a cég CEO-ja, Satya Nadella vezeti majd, illetve Panos Panay, a Microsoft termékfejlesztésért felelős vezetője is előad majd.

A Windows Event után magyar idő szerint este 9 órakor a Windows Developer YouTube-oldalán kezdődik az előadás, amelyet a Microsoft kifejezetten a szakembereknek szán, és az új operációs rendszer megújuló Store lehetőségeiről lesz szó.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.