Hirdetés

Ma Pfizerre is lehetett jelentkezni, azonnal összeomlott a vakcinaregisztrációs weboldal



|

Valószínűleg a nagy terhelésnek köszönhető az, hogy már a reggeli órákban sem volt elérhető az eeszt.gov.hu oldal.

Hirdetés

Nemrég derült ki, hogy az eeszt.gov.hu weboldalon már nem csak Sinopharm és AstraZeneca vakcinákra lehet időpontot foglalni, hanem akár Pfizerre is. A szerencsések/leggyorsabbak még le tudtak csapni mai időpontokra, péntek reggelre azonban teljesen leállt az oldal, mindez bizonnyal azért, mert nagyon sokan rohamozták meg egyszerre.

Az Állami Egészségügyi Ellátó Központ, EESZT üzemeltetés a következő hibaüzentet tette közzé:

"Az EESZT portálja jelenleg korlátozottan érhető el. A betegellátás menetét a fennakadás nem befolyásolja, a medikai rendszerek EESZT kapcsolata zavartalan. Amennyiben az EESZT portál szolgáltatásait kívánja igénybe venni, kérjük, látogasson vissza oldalunkra később. Kollégáink dolgoznak az elérhetőség visszaállításán. Megértését és türelmét köszönjük!"

Hirdetés

A mai nap folyamán elvileg 100 ezer Pfizer-vakcinát terveznek eloltani a különböző oltópontokon országszerte. Akinek viszont nem sikerül a mai időpontfoglalás, az nagyon úgy tűnik, hogy egyelőre lecsúszik a Pfizerről, ugyanis Orbán Viktor mai rádióinterjújából az derült ki, hogy a holnapi naptól kezdve a Pfizer-vakcinákat félreteszik, ezekkel pedig az érettségik lebonyolítása (május 10.) után a 16-18 év közötti fiatalokat kezdik majd el oltani.

Sinopharm és AstraZeneca vakcinákra továbbra is lehet majd időpontot foglalni, szóval ez a mai hirtelen vakcinaszórás egy újabb mérföldkő előtti Happy Hournek is értelmezhető, ami nem sült el igazán jól.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.