Hirdetés

Magyarországra is megérkezett a Honor hajtogatós mobilja, amiből Porsche változat is készült



|

A Magic6 Lite mellett a hajtogatós Magic V2 is megjelenik a hazai kínálatban. Ha ezt választod, szó szerint nagy ajándékot kaphatsz mellé.

Hirdetés

Manapság a felhasználók jelentős része a Samsung nevét köti össze a hajtogatós mobiltelefonokkal, pedig más gyártók is beszálltak már erre a piacra, sőt némelyiknek bizonyos tekintetben sikerült jobbat alkotnia, mint a Samsung Z Fold vagy Flip. A Honor az egyik ilyen gyártó, amely Kínában már 2023-ban bemutatta második generációs Magic V2 hajtogatós mobilját, a jó hírünk pedig az, hogy ez mostantól hazánkban is megvásárolható.

A Fold5-szerűen hosszanti élen összehajtható Magic V2 igazi mestermű: tömegre nem több, mint egy hagyományos, felső kategóriás mobil, vastagsága pedig mindössze 9,9 mm -

összecsukva!

A szupernagy fényerejű külső és belső OLED-kijelzők közti váltás pillanatok alatt megy, kapsz multitasking-kezelést is, ám az egyik legfontosabb, hogy a telefon két fele tökéletesen csukódik, nincs V-alakú rés. A Snapdragon 8 Gen2 SoC-re épülő mobil minden elemében prémium, beleértve a tripla kamerarendszert, a kijelzőket és a meglehetősen nagy, 5000 mAh-s akkumulátort is.

Minden adott, hogy a Magic V2 felkavarja a hajtogatós telefonok világát, ám nem akárkivel kell felvennie a versenyt: a Samsung Galaxy Z Fold5 már több mint fél éve a piacon van, a Honor pedig nem árban kíván versenyre kelni vele. A Magic V2 799 990 forintos áron jelenik meg a piacon, de hogy ez ne tűnjön olyan soknak, a promóciós időszak alatt egyes partnereknél egy 55 colos LG okostévét is adnak hozzá.

Hirdetés

És most jöjjön a rossz hír. Egy különleges Magic V2 is készült, mégpedig egy Porsche változat, a Honor Magic V2 RSR, aminek dizájnja követi a híres autók vonalait, továbbá a hátlapján is ott díszeleg a Porsche Design felirat. A mobil csodásan néz ki, hiszen kompakt, kinyitható, prémium és még vonalvezetése is teljesen egyedi, mindössze egyetlen apró bökkenő van vele: hazánkban nem lesz kapható.

Hogy milyen telefon lett a Honor Magic V2, azt hamarosan részletes tesztünkből is megtudhatod, már egy ideje nyúzzuk a mobilt és jövő héten el is meséljük tapasztalatainkat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.