Hirdetés

Magyarul is megtanult, ingyen generál képeket a Google Bard AI



|

Világszerte elérhető a Google Bard AI képgenerátor funkciója, és a Gemini Pro is új nyelveken ért.

Hirdetés

Már több mint egy éve játszadozhatunk mesterséges intelligenciás képgenerátorokkal, amik egyre többre lesznek képesek, egyre jobban megértik, mit szeretnénk tőlük, és már a kezekre is csak annyi ujjat tesznek, amennyi feltétlenül indokolt. Természetesen a Google-nek is van saját megoldása, az Imagen 2 modell, ami mától a Google Bard része.

A cég AI-hajtotta asszisztensét bárki ingyen használhatja, és rövid leírásokkal "magas minőségű, fotorealisztikus" képek állíthatók elő vele. Ugyanakkor szemmel nem látható, de digitálisan beazonosítható vízjellel lát el minden alkotást, hogy biztosan ne lehessen emberi műnek beállítani. 

Emellett a Gemini Pro AI modell is frissült, ami eddig csak angol nyelven volt elérhető, de azóta még 40 nyelvet megtanult (köztük a magyarral), és jelentősen javultak képességei.

Hirdetés

Az Imagen 2 legfrissebb változata a Bard mellett az ImageFX-ben is elérhető. Ez a szolgáltatás a szöveget úgy alakítja át, hogy minden szót egy legördülő menü segítségével változtathassunk meg, így készítve újabb, némileg, de nem teljesen más képeket.

A képgenerátor továbbra is csak angol nyelven használható egyelőre. A Bard ezen az oldalon érhető el.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.