Hirdetés

Mai MÁV helyzet: most nem a vonatok állnak, hanem a teljes jegyvásárlási rendszer



|

Sem az automaták, sem az app nem működik rendesen, a kasszáknál is csak készpénzben lehet fizetni.

Hirdetés

Ez most nem a hóhelyzet, de hasonlóan kellemetlen fennakadás a közlekedésben, ma reggel óta nem nagyon lehet online vagy kártyásan jegyet venni a MÁV járataira, egyelőre a kasszáknál is csak készpénzben lehet fizetni (legalábbis a mi tapasztalatunk ez volt a koradélelőtti órákban). 

A Mávinform honlapján arról számolt be, hogy a Simple Pay fizetési szolgáltatás átmenetileg nem érhető el, így az online értékesítési csatornákon fennakadások tapasztalhatóak a jegyvásárlás során. Ezt azt jelenti, hogy sem a MÁV applikáción, sem az Elvirán nem (nagyon) lehet menetjegyet venni, és bár az automaták használatát is javasolják, több utas (köztük kollégánk) is azt tapasztalta, hogy ott sem működik a jegyvásárlás. A közlemény szerint dolgoznak a hiba kijavításán.

Hirdetés

A vonatok fedélzetén a hibára hivatkozva pótdíj nélkül válható menetjegy a kalauztól - tették hozzá, aki viszont online szeretne jegyet venni, most jobban teszi, ha még halasztja a vásárlást. Itt vannak a részletek a hivatalos bejelentés kapcsán:

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.