Hirdetés

Mangó és plüssmackó jön az okostelefonodra



|

Érkezik az Emoji 11.0 a legnagyobb platformokra, ami azt jelenti, hogy újabb érdekes emojikat kapunk.

Hirdetés

Június 5-én jelenik meg hivatalosan a Unicode 11.0, de értelemszerűen a legtöbben kizárólag azzal a részével törődnek, ami az új emojikat tartalmazza. Az Emoji 11.0 alapvetően egy alkészlet, ami összesen 66 új emojit tartalmaz. 

Hirdetés

A legjobb persze az lenne, ha a Unicode Consortium közvetlenül adná ki ezeket a különböző platformokra, de sajnos meg kell várnunk, mire az óriások kiadják a saját verzióikat. Vagyis eltérő időpontban jelennek meg az új hangulatjelek a Facebookon, a Twitteren, az Android és az iOS rendszerekben. 

A 66 újdonságból 62 tényleges emoji, amelyek között van papagáj, láma, mangó, plüssmackó. 4 pedig kiegészítő komponens, mint hajszín vagy hajtípus, különböző bőrszínnel. 

Az Emojipedia eddigi trendeket alapul vevő becslései szerint a Facebook, a Twitter, a Microsoft és az EmojiOne június és augusztus között adják majd ki az Emoji 11.0 újdonságait, míg a Google és az Apple szeptember és december között. A Samsung valamikor januárban vagy februárban. 

A 2019-re várható Emoji 12.0-ban további újdonságok is lesznek, mint például vezetőkutya, flamingó vagy fehér szív - az utóbbi kettőt kérték a legtöbbször idén az emberek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.