Hirdetés

Már a reklámokban is látszanak az iOS 11 hibái



|

Az iOS 11-ben olyan sok apró hiba található, hogy az egyik már az iPhone X legutóbbi reklámjában is felbukkant.

Hirdetés

Aki alaposan figyelte az Apple legutóbbi iPhone-reklámját, az felfedezhetett egy apró, ám annál furcsább animációs hibát. Az iMessage-üzenet szöveges része megszökik abból a buborékból, amiben benne kellett volna maradjon. Mindez apróság, könnyű túllépni rajta, ugyanakkor meglehetősen kínos is. Olyan sok pici hiba van az iOS 11-ben, hogy az egyik már egy ilyen komoly reklámba is átcsúszott. 

Hirdetés

A bakit eredetileg a 9to5Mac egyik szakértője, Benjamin Mayo szúrta ki. Nagyon meglepte őt, hogyan kerülhetett bele a végleges reklámfilmbe egy ilyen hiba, főleg úgy, hogy ő maga több hónappal korábban már benyújtotta ennek a hibának a jelentését az Apple-höz. 

A felhasználók panaszai között ez csak egy a sok közül: a Zenék app kezelőfelületével is akadnak furcsaságok, az App Store-ban rossz helyen jelenik meg néhol a szöveg, van, hogy eltűnik a dokkoló, esetleg a képforgatással van probléma. 

Mind-mind apró hiba, amelyek bár sehol nem kerülnek címlapra, rontják a felhasználói élményt. A legtöbben úgy gondolják, hogy az elmúlt években egyre több ilyen apró baki bukkant fel az Apple mobil operációs rendszerében. 

Az Apple remélhetőleg az iOS 12-vel minden ilyen hibát kijavít. Egy ideje már tudjuk, hogy a komoly újításokat elhalasztották annak érdekében, hogy a rendszer megbízhatóságán és teljesítményén dolgozzanak. A WWDC-n minden bizonnyal több is kiderül. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.