Hirdetés

Már a windowsos kevert valóságban is működik a Spotify



|

A Microsoft elhozta a Win32-es asztali appokat a Windows kevert valóságába. Többek között a Spotify is működik.

Hirdetés

A Windows Mixed Reality, vagyis a Windows kevert valósága lehetővé teszi, hogy a Windows 10-et használva felvegyünk egy VR-headsetet, majd azokat appokkal, játékokkal és videókkal használjunk. Mi a helyzet akkor, ha böngésznénk, prezentációt néznénk vagy zenét hallgatnánk?

Hirdetés

A Windows kevert valósága már lehetővé teszi azon UWP-s appok futtatását, amiket a Microsoft Store-ból töltöttünk le. A Microsoft most pedig bejelentette, hogy a Win32-es asztali appok támogatását is megoldja, vagyis szinte bármi telepíthető és futtatható lesz. 

A funkció korai verziója már elérhető az Insidereknek szánt 18329-es előzetes buildben, és elvileg idén mindenki megkapja ezt az újítást. A Microsoft szerint a kevert valóságban többek között a Spotify, a Paint.NET és a Visual Studio Code is működik már. Bár az élmény hibák tarkítják. 

A Windows 10 legújabb buildjében egyébként a top appokat a keresőablak tetejére rögzítették, a Naptár és a Posta appok sötét móddal frissültek, az alap betűtípus állítható, illetve hibajavítások is akadnak. Mindezek a Windows 10 következő nagy frissítésében, a 19H1-ben is benne lesznek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.