Hirdetés

Már Androidon is egyszerűen lehet mobillal fizetni, Magyarországra is megérkezett a Google Pay



|

Mostantól gyorsan és egyszerűen fizethetnek az androidos felhasználók.

Hirdetés

A Google Pay alkalmazás immár a világ több mint 30 országában elérhető, a mai naptól fogva pedig Magyarországon sem maradnak ki ebből a lehetőségből a felhasználók. Hozzánk is elérkezett tehát az Androidot használó telefonok fizetési rendszere. 

Mobilok mellett egyébként a Wear OS-t futtató okosórákon is elérhető lesz a Google Pay.

Hirdetés

Jelenleg a Google Play Súgó alapján a K&H Bank Zrt. minden Mastercard kártyája használható a rendszerben, valamint a Curve OS Ltd, a Monese, a PayrNet, a Revolut és a Wise kártyái - a K&H Banknál egyébként már idén áprilistól lehetett használni a Google Payt, de csak akkor, ha a Play Store-t megkerülve szereztük be az alkalmazást apk formájában. Remélhetőleg hamarosan bővül a felhozatal a többi nagy magyar pénzintézet bankkártyáival is - az Apple Pay hasonló listája jelenleg finoman szólva is combosabb. 

Persze nem csak konkrétan a bankkártyák kezelésére jó a Google Pay, ezen felül még a beszállókártyák tárolását, a hűségpontok beváltását is leegyszerűsíthetjük vele.

A Google Pay alkalmazást ide kattintva tudjátok villámgyorsan letölteni a Google Play áruházból.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.